Свято Останнього дзвоника

2016-05-27

/Files/images/10635912_431009107039656_2321885080841278063_n.jpg

Дорогі випускники, вчителі, батьки, школярі!

Щиро вітаємо з особливим днем у житті школи - зі святом Останнього дзвоника!

Шановні випускники! У цей день розпочинається новий етап вашого життя, настав час робити усвідомлений вибір і покладатися на власні сили. Ваш успіх залежатиме насамперед від вас самих - вашої ініціативи, впевненості і віри у власні сили. Бажаю досягти всього задуманого. Нехай ваше доросле життя буде наповнене щастям, досягненнями, дивовижними відкриттями! Хочу побажати всім випускникам знайти свій життєвий шлях, стати гідними громадянами незалежної європейської України. Адже саме від вашої наполегливої праці, отриманих знань, залежить майбутнє держави.

Всі ці роки поруч зі своїми учнями були вчителі, які ділилися знаннями і досвідом, раділи перемогам і переживали за невдачі своїх вихованців. Дякую вам, дорогі колеги, за вашу щоденну наполегливу працю, чуйність і любов до наших учнів.

Для багатьох школярів в цей день завершується ще один навчальний рік, подолана чергова сходинка в освоєнні знань. Для них розпочинаються довгоочікувані канікули. Бажаю всім школярам гарного відпочинку і яскравих вражень та бути готовими до цікавих відкриттів у новому навчальному році.

Дорогі батьки, це і ваше свято. Дякую вам за підтримку ваших дітей, допомогу школам, без якої, на жаль, навчальним закладам було б дуже складно. Освіта дітей - наша спільна справа, і на моє переконання, школа і батьки мають бути партнерами заради кращого майбутнього наших дітей.

З повагою,адміністрація сайту

Кiлькiсть переглядiв: 589

Коментарi