Телебачення у нашій школі

2015-02-05

До Новопетрівської ЗОШ №3 завітали телевізійники

відео тут

5 лютого до Новопетрівської ЗОШ №3 завітали телевізійники з каналу УТР з тим, щоб висвітлити співпрацю нашої школи з волонтерами села Нові Петрівці, які разом з організаціями «Третя сотня Майдану» та «Крила Фенікса» опікуються учасниками антитерористичної операції. Учні та вчителі поділилися думками та переживаннями щодо нинішньої ситуації в країні . Діти з хвилюванням розповідали про своїх татусів, які сьогодні захищають наш спокій

/Files/images/DSC08507.JPG

Про внесок кожного учня, вчителів та батьків слово мала директор школи Школьна Наталія Олексіївна. Вона коротко розповіла про те, що зроблено за останні півроку. Навчальний рік розпочався з акції «Перше вересня—без квітів», у ході якої були зібрані кошти та передані благодійній організації «Воїни добра» . Наприкінці вересня був проведений ярмарок, де продавали різноманітні вироби ручної роботи та солодощі . Виручені кошти перерахували на потреби бійцям АТО.

/Files/images/DSC07611.JPG

Співпраця з волонтерами села продовжується і до сьогодні. За цей час діти спільно з учителями та батьками вив’язали три зимові маскувальні сітки . Разом із сітками були передані дитячі малюнки, листи та обереги для наших захисників. Під час зустрічі з ними ми дізналися, що всі ці речі дійсно зігрівають їх та підтримують у тяжку хвилину.

/Files/images/DSC08553.JPG/Files/images/DSC07390.JPG

Оператор каналу зафіксував на камеру процес в’язання сітки учнями. Немає жодного байдужого в нашій школі, який не долучився б до цієї важливої справи.

Увагу телевізійників привернув стенд « З любов’ю в серці» , зроблений на знак поваги та шани до учасників АТО, які мешкають в нашому селі.

/Files/images/DSC08549.JPG

Віримо, що всі вони найближчим часом повернуться живими до своїх рідних домівок.

Кiлькiсть переглядiв: 365

Коментарi