Канікули з користю

2015-03-23

Весняні канікули для учнів нашої школи почалися з надзвичайно пізнавальних екскурсій до музею аптеки та музею Чорнобиля в Києві.

Спочатку учні та вчителі мали змогу познайомитися з першою аптекою в м.Києві, що розташована на Подолі,послухати цікаву розповідь екскурсовода про історію музею та розвиток аптекарської справи у столиці. Побачили безліч цікавих проедметів, інтер"єр тогочасної аптеки, побували у хатині знахарки та у кімнатці алхіміка.

фото тут

Після цього ми помандрували до музею Чорнобиля, який знаходиться також на Подолі. експозиція музею починається з фотографій катострофи на Фокусімі,що в Японії , яка сталася в 2011 році. Далі сходами, що символізують дорогу до Чорнобиля, дорогу людських страждань та болю, ми пройшли до зали з безліччю фотографій, відео, документів, які ілюструють подіїї 1986 року

Музей вразив такою кількістю фотоінсталяцій. Працівники музею з радістю провели нам пізнавальну екскурсію. Ми мали змогу побачити макет четвертого реактора ЧАЕС, який він був до аварії, і що з ним сталося після трагедії.

Також нас дуже вразили картини, дитячі малюнки, які зображували події, та людський біль, втрати від такої страшної трагедії.

фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 186

Коментарi