До Дня Захисника України!

2015-10-12

14 жовтня, на свято Покрови Пречистої Богородиці, в нашій країні відзначається День українського козацтва. Не випадково для святкування Дня українського козацтва обрано День Святої Покрови, вона здавна була покровителькою козаків. Це дуже важливе свято для нашого народу, адже козацтво відіграло надзвичайну роль у становленні нашої держави. Його історичне значення важко переоцінити. Народ ставився до козаків з повагою і любов'ю, сприймав їх як символ мужності, честі, людської і національної гідності. Перекази про звитяжні вчинки запорожців передаються з покоління в покоління. Епоха козацтва створила багатогранну, глибоку духовність, що стала гордістю і окрасою української історії та культури.В наш час відроджуються традиції українського козацтва. ведеться активна робота з учнями та молоддю.

З метою вшанування мужності й героїзму захисників незалежності та територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг українського народу, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у підростаючого покоління 12 жовтня у приміщенні нашої школи відбувся святковий концерт "Хоробрі серця" , приурочеий до Дня захисника України та українського козацтва, свята Покрови Пресвятої Богородиці.

На наше свято ми запросили учасників АТО, які вже повернулися. Це бувші учні нашої школи та односельці.

/Files/images/DSC09889.JPG

Учні привітали наших мужніх, справжніх захисників зворушливими віршами, проникливими піснями та щирими посмішками.

Святковий концерт почався з привітань наймолодшими учнями нашої школи, які заспівали чудову, веселу, патріотичну пісню"Ми-нащадки козаків".

/Files/images/DSC09787.JPG

Справжньою окрасою свята став танок "Рушничок" у виконанні дівчаток 4 класу.

Нікого не залишили байдужими ніжні, хвилюючі та проникливі пісні " Україна-це ти" у виконанні учениць 7 класу Тимченко Лізи та Гаврилюк Галі, та пісня "Обійми мене", яку виконала учениця 9 класу Зайченко Вікторія.

/Files/images/DSC09807.JPG

Наприкінці учні привітали учасників АТО символічними сердечками, зробленими власноруч, букетами квітів та листівками з побажаннями.

/Files/images/DSC09889.JPG

А ще на неше свято завітав директор фармацевтичної компанії "Альянс краси" Вадим Геращенко , який також привітав наших бійців, та вручив їм чудові подарунки!

/Files/images/DSC09910.JPG

Ми дякуємо всім, хто підготував це чудове свято, та взяв у ньому активну участь!

більше фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 320

Коментарi