Діти-воїнам АТО. Благодійна акція "Поділись теплом"

2014-09-27

Друзі, повідомляю вам, що 27 вересня біля будинку культури відбулася благодійна ярмарка-продаж

« Діти- воїнам АТО!»!

Ви знаєте, що ще багато наших бійців з 11 батальйону знаходяться на сході України. Ярмарок 27 вересня став справжнім аукціоном неймовірних щедрот та емоцій! У нас було дуже багато цікавих і красивих товарів ручної роботи, виготовлених нашими дітьми! Також не залишила байдужих покупців ярмарка солодощів та благодійний концерт в приміщенні будинку культури за участю наших молодих талантів , які займаються у школі мистецтв!

На майстер-класах діти вчилися робити квіти з паперу та браслети зі стрічок. У цьому дітлахам допомагала Мацьовита Вікторія Миколаївна.

Діти також залюбки малювали малюнки та писали листи солдатам. Всі бажаючі запустили до неба жовто-блакитні кульки з паперовими голубами миру. Присутні бурхливими оплесками з вигуками «Слава героям» зустрічали новопетрівських військових, які в цей час були у відпустці. На сцені свою майстерність співати, грати, танцювати демонстрували вихованці будинку культури та школи мистецтв. (Веліканов Володимир, Зайченко Вікторія, Зайченко Наталія, Сливченко Марина, Боровець Володимир)

Ми часто чуємо слова: милосердя, доброчинність, чуйність. Все, що відбувалося минулої суботи в центрі села, ще раз підтвердило, що дані поняття – це не пусті слова, і вони мають відгукнутися у серці кожного з нас. А ще стало зрозумілим, що в нашому селі є небайдужі до чужого горя люди, які готові при потребі прийти на допомогу та об’єднатися навколо спільної мети. Дякуємо всім! Кошти, зібрані у проведеному заході, будуть витрачені на речі першої необхідності для новопетрівських військових.

До речі, зібрали ми не мало, не багато- 4 тисячі 500 гривень! ))

Тож, ще раз величезне спасибі всім,хто долучився до цієї акціїї !!!Разом ми зможемо багато!

Слава Україні!

фото тут

Кiлькiсть переглядiв: 157

Коментарi