Перше вересня всіх нас скликає

2014-09-01

Світлий вересень знову скликає

В рідні школи своїх дітлахів.

І до книжки, до знань закликає,

Щоб учився тут кожен й мужнів.

Поміж багатьох свят у календарі є день, коли настрій усієї країни особливо урочистий і радісний. І, не дивлячись на нестабільну ситуацію в країні, неспокій та тривогу,кожне місто, селище ранком цього дня дихає хвилюванням і радістю, розквітає дитячими посмішками. Цей день - перше вересня. І сьогодні він ясним осіннім промінчиком постукав у вікна всіх школярів, запрошуючи їх до школи.

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Чимало дітей прийшли до школи у вишиванках, що надало святу національного колориту та особливого шарму. Шкільна родина привітала гучними оплесками цей чудовий, ні з чим незрівнянний день — день Першого дзвоника — в країні сонячних знань, в мить, коли дружня шкільна родина приймає у свої обійми першокласників, таких красивих, радісних і схвильованих, яких цього року у нашій школі– 26 ! Новопетрівською сільською радою закуплені нові парти для наших першокласників, тож для маленьких школярів все сьогодні--вперше!

Знайомтесь з нашими першокласниками:

1.Бараболя Оксана 14. Живилова Анна

2. Бачкир Максим 15. Івашкевич Дмитро

3. Буланий Максим 16. Кирієнко Альона

4. Васьківський Нікіта 17. Кощеєв Антон

5. Велічко Володимир 18. Пазіна Ганна

6. Велічко Євгеній 19. Поплавська Аліна

7. Веремієць Богдан 20. Сенько Альбіна

8. Власенко Ярослав 21. Тесленко Анастасія

9.Волох Максим 22. Харченко Ярослав

10. Голуб Лариса 23. Хилько Тетяна

11. Грохольська Анастасія 24. Чудновська Єлізавета

12. Заболоцький Іван 25. Яковчук Олексій

13. Задорожній Владислав 26. Хоменко Софія

Цього року на нашому святі були присутні гості: депутат Вишгородської райради Глущенко Олександр Йосипович, заступник сільського голови Дикун Михайло Миколайович,директор національного музею-заповідника «Битва за Київ» Вікован Іван Петрович, заступник директора школи мистецтв Завалій Валентина Борисівна.

Гості привітали дітей, вчителів, батьків з Днем знань та побажали всім здоров'я, благополуччя, подальших успіхів, миру та впевненості у завтрашньому дні

Останній раз зустрічають свято Першого дзвоника учні 9 класу. Випускники! Нехай останній рік, проведений в стінах рідної школи, буде роком роздумів, кропіткої праці, духовного зростання.

Також наша шкільна родина поповнилась йіншими дітьми, які прийшли навчатися до нас. Тепер у нас 180 учнів!

Отже, новий навчальний рік розпочато!

1 вересня - це свято вчителів, учнів та їхніх батьків. Це свято тих, хто навчався, тих, хто продовжує вчитися, і тих, кому тільки належить пройти довгу дорогу на шляху до знань.

Від імені всіх учнів школи зі святом Першого дзвоника вітаю всіх батьків, матерів, бабусь, дідусів, які допомагають нам долати труднощі, піклуються про нас. Адже наші успіхи — це ваші успіхи, наші невдачі — це ваші невдачі. Спасибі вам рідні за все!

Мирного неба! Слава Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 282

Коментарi