Випускний 2016

2016-06-10

Людина починається з добра,

Із ласки і великої любові,

Із батьківської хати і двора,

З поваги, що звучить у кожнім слові.

Л. Забашта

Знаменний день і зворушлива подія — шкільний випускний вечір. Це свято найкращої пори в житті людини — свято юності.

Цього вечора в актовій залі Новопетрівського будинку культури зібралося багато людей: вчителі, батьки та рідні школярів. Святково прикрашена сцена, адже подія надзвичайна – хвилюючий та довгожданий випускний вечір у Новопетрівській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №3.

10 червня 2016 року для них, цьогорічних випускників, стає часом, з якого розпочався відлік їх дорослого життя. До цього протягом 9 років було все зрозуміле і звичне: і школа, що стала майже рідною домівкою, і друзі-однокласники, і порадники-вчителі, а попереду незвідані далі дорослого, самостійного життя.

Ведучі вечора – вчителі школи Петровська Ольга Вікторівна та Гайдар Анастасія Аркадіївна розпочинають святкове дійство. І ось на сцену під музику та бурхливі оплески починають виходити 19 прекрасних юнаків та дівчат, випускників 2016 року. Їх не впізнати в чарівних сукнях та елегантних костюмах. Вони такі гарні і водночас підкреслено вже дорослі. Радість, гордість і водночас сум на обличчях та в очах батьків від того, що їх діти вже виросли, що їм належить іти у світ широкий від батьківських порогів.

А сценарій святкового заходу продовжується. На сцену для вручення документів про базову середню освіту було запрошено заступника директора з навчально-виховної роботи Кацімон Тетяну Іванівну, яка зачитала наказ «Про вручення свідоцтв про базову середню освіту», директора школи, Школьну Наталію Олексіївну, для вручення атестатів, та заступника Новопетрівського сільського голови Дикуна Михайла Миколайовича, який також привітав випускників та передав слова вітання від Новопетрівського сільського голови Старенького Радіона Миколайовича. Свідоцтва з відзнакою отримали учениці 9 класу Власенко Анна та Зайченко Вікторія.

А далі лунають щирі, теплі слова вдячності та побажань від випускників школи, педагогів, батьків. Випускників із такою урочистою подією привітали їх наставники: перша вчителька – Литовченко Ольга Титівна, яка побажала своїм учням гарної долі та мирного неба, класний керівник – Шумейко Таміла Борисівна, яка сказала про те, що її вихованці так довго чекали цієї миті, але не віриться, що роки навчання промайнули, як короткі дні, і залишили після себе теплі, приємні спогади. Також Таміла Борисівна вручила подяки батькам учнів за активну участь у житті класу.

Лунає спів чарівних пісень, звучать вірші, у ритмах вальсу танцюють вихованці гуртка бального танцю Новопетрівської школи мистецтв під керівництвом Харченко Анастасії Вячеславівни.

Дякуємо за допомогу у проведенні свята директору Новопетрівського будинку культури Власенко Аліні Валентинівні та вчителю школи Мацьовитій Вікторії Миколаївні.

Шкільне свято випускного вечора Новопетрівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №3 було наповнено атмосферою тепла людських стосунків та позитивних емоцій.

/Files/images/_OVS4555_1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 671

Коментарi